Apr 10, 2014, 4:58 PM  

Зюмбюл 

  Poetry » Love
657 0 0

Ти - зюмбюл, увличаш ме в мечти.

О, мило птиче, до мен ти полети!

Що изпитвам - думи трудно намирам.

Без твоята добрина сякаш умирам.

 

На самотата скръбта ме измъчва.

Спомен за теб светлина излъчва

на огън, който угасва полека,

но аз ще те обичам навеки!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??