10.04.2014 г., 16:58 ч.  

Зюмбюл 

  Поезия » Любовна
642 0 0

Ти - зюмбюл, увличаш ме в мечти.

О, мило птиче, до мен ти полети!

Що изпитвам - думи трудно намирам.

Без твоята добрина сякаш умирам.

 

На самотата скръбта ме измъчва.

Спомен за теб светлина излъчва

на огън, който угасва полека,

но аз ще те обичам навеки!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??