10 abr 2014, 16:58  

Зюмбюл 

  Poesía » De amor
656 0 0

Ти - зюмбюл, увличаш ме в мечти.

О, мило птиче, до мен ти полети!

Що изпитвам - думи трудно намирам.

Без твоята добрина сякаш умирам.

 

На самотата скръбта ме измъчва.

Спомен за теб светлина излъчва

на огън, който угасва полека,

но аз ще те обичам навеки!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??