23 abr 2005, 14:37

*** 

  Poesía
633 0 0

Обичам те безкрайно, топло, нежно...

Без теб е тъжен моят ден.

И моля се, и страдам, и зова те -

Чакам те да се завърнеш пак при мен.

А вятърът отвън свири страховито,

Мраз вледенява моята душа...

Ти си тъй далече и не чуваш:

Ела! Прости ми и ела!

 

© Валентин Кабакчиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??