Отказах се от Господ.
И от Ада.
Атеистите не ги познавам.
Облаците бяха без Дъгата.
От теб дали ще се откажа?
Ще те нося за последно
във сърцето. Защо ли?
От липсата ти май се ужасявам...
А ужасите малко ги познавам.
Но знам, че дават смисъл на живота.
И стават по-сетивни хората.
От теб единствено - не се отказах.
И чакам те.
Да ми покажеш пътя
Към Господа. Или към Ада...
18.05.2009
© Иван Иванов Todos los derechos reservados
Целувам те!