16 abr 2007, 3:12

====== 

  Poesía
578 0 2

В таз гора черна,

до красив ангел ранен,

на веригите кървави

попаднал във плен.
Победен от живота,

от съдбата сломен,

полужив, полумъртъв -

няма нощ, няма ден.

Много обич раздавал,

но не срещнал такава

с този ангел кървящ

ще потъне в забрава.

Колко истини каза

и колко мъки спести,

колко грешки забрави

и на всички прости.

Но в тъмница заключен

от сърцето разбито -

с черна маска от спомени

цяла вечност покрито.

А очите кристални,

цял живот незаплакали,

виждат грозната Смърт,

която са чакали...

© ПразеН Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Браво!Страхотно е!
    Всичко се връща!
    Продължавай да раздаваш обич!6
  • Няма да потъне в забрава този,който много обич е раздавал,много мъка спестил,много грешки забравил и на всички простил!!!
Propuestas
: ??:??