Годините на моята есен
бавно приближават прага ми.
Като стихове от популярна песен
очаквания се лутат в душата ми:
за циганско лято и обич -
за мен и за теб – преживели
страстта на горещото лято,
но все пак – оцелели.
© Светлана Димитрова Todos los derechos reservados