22 mar 2006, 20:47

* * * 

  Poesía
789 0 1

По-близък си и от иконите

в храм изсечен под земята.

Пак мислите ми гонят те,

за да покълнат със тревата.

 

По-бърз от вятъра в безлуние,

по-вечен от надеждата, че още

ще пеят силно струните

в любовните ни нощи.

 

Далечен, непознат, обхващащ,

страхът от тебе ме влудява.

От Рая в тъмен Ад ме пращаш

да се разливам като лава.

 

Когато в сънищата се усмихвам

аз виждам отражението само

с което ме отхвърля и извиква

желаното ти силно рамо .

© Мария Чомакова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??