31 jul 2010, 13:00

*** 

  Poesía
554 0 3

Аз също имам нужда да повярвам,
да се отпусна и да грабя с пълни шепи!
Но не от правила наложени, „разбиране“ измамно,
„толериране“ в доспехи!

Нуждая се да бъда
истински приета и обичана,
заради това, което съм -
такава мрачна, подозрителна,
песимистична и до болка искрена!

... Цвета си черен да добавя към дъгата
и тя да не посърне,

а да се почувства още по-богата!

© Таня Шопова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??