31.07.2010 г., 13:00 ч.

*** 

  Поезия
555 0 3

Аз също имам нужда да повярвам,
да се отпусна и да грабя с пълни шепи!
Но не от правила наложени, „разбиране“ измамно,
„толериране“ в доспехи!

Нуждая се да бъда
истински приета и обичана,
заради това, което съм -
такава мрачна, подозрителна,
песимистична и до болка искрена!

... Цвета си черен да добавя към дъгата
и тя да не посърне,

а да се почувства още по-богата!

© Таня Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??