* * *
Неволно счупих мойто слънце през нощта
и то на сутринта не ме погали със очите си.
Едва ли някой може да ме утеши сега,
когато вече няма да вие снага дъгата бисерна?
Така невръстните деца, без никаква вина,
събарят гнездата на невинни птици.
© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados