Едно носленце,
две очички,
три зъбки
бели като гъбки,
четири момчета
с нови дрешки
излапаха пет черешки!
© Лидия Кърклисийска Todos los derechos reservados
La obra participa en el concurso:
Да обогатим света на детските игри с броилки за най-малките »