Едно носленце,
две очички,
три зъбки
бели като гъбки,
четири момчета
с нови дрешки
излапаха пет черешки!
© Лидия Кърклисийска Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса:
Да обогатим света на детските игри с броилки за най-малките »