Гнойта изтича от главата ми
Изтича като утринна роса
Къде отиде, питат сетивата ми
Познатата до болка самота?
Отиде си, на нейно място - дупка
Смърт, апатия, безвреме, смърт
Черна дупка, празнота, безсмисъл
Тишина, празнота, смърт.
© Анита Йончева Todos los derechos reservados