21 ago 2024, 7:21

20 август 

  Poesía » Otra
76 0 2

20 АВГУСТ


Точно като Диоген -
сам със себе си на среща -
днес празнувам ден рожден
с къшей хляб и малко леща!...

 

20.08.2024, 22:15, Château de Goury, France

© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??