21.08.2024 г., 7:21 ч.

20 август 

  Поезия » Друга
74 0 2

20 АВГУСТ


Точно като Диоген -
сам със себе си на среща -
днес празнувам ден рожден
с къшей хляб и малко леща!...

 

20.08.2024, 22:15, Château de Goury, France

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??