Любовта не се цени сега,
тя се изхабява с време и с лъжи.
Вече не е - целувка през нощта,
а е обиди и вулгарности.
Любовта вече е "обичам те",
казано през две минути, ей така.
Преди било е "Не мога без теб",
а не "Задушаваш ме с това!"
Е, времето мени се, хората, светът,
всичко изкриви се, пое по грешен път.
Защото искате да ви е чуждо,
да е интересно, непознато.
От богиня имате ли нужда?
Или да е надменна и измамна...
Е, жалко, аз не съм такава,
аз казвам всичко искрено и честно.
Различна съм, прощавай
и за повечето не е лесно.
"Да бяга, да се дърпа" искате от всяка?!
Е, да го играя муле не ми се иска някак!!! :)
© Мира Todos los derechos reservados