25.01.2015 г., 13:18 ч.

21 

  Поезия » Друга
472 0 0

Любовта не се цени сега,

тя се изхабява с време и с лъжи.

Вече не е - целувка през нощта,

а е обиди и вулгарности.

Любовта вече е "обичам те",

казано през две минути, ей така.

Преди било е "Не мога без теб",

а не "Задушаваш ме с това!"

 

Е, времето мени се, хората, светът,

всичко изкриви се, пое по грешен път.

 

Защото искате да ви е чуждо,

да е интересно, непознато.

От богиня имате ли нужда?

Или да е надменна и измамна...
Е, жалко, аз не съм такава,

аз казвам всичко искрено и честно.

Различна съм, прощавай

и за повечето не е лесно.

 

"Да бяга, да се дърпа" искате от всяка?!

Е, да го играя муле не ми се иска някак!!! :)

 

© Мира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??