23 ago 2007, 15:15

* * * 

  Poesía
635 0 2

Даваш, вземаш, разменяш,
купуваш, продаваш...
усмивки, сълзи, души.

Колко струва полъхът на вятъра?
Минута мълчание сред гора от хора.
Какво ще дадеш за слънчевия лъч?
Умението да слушаш залеза.
Каква е цената на морските вълни?
Да устоиш на целувките им.
Каква е стойността на сърцето ти?
Ласка!

Сметката, моля!
Плащам!

© Саша Димова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти
  • Здрваей. Аз съм отскоро тук. Ще се опитам да публикувам някои мои фотоси. Страшно ми харесаха твоите фотографии, а стиха е очарователен До скоро.
Propuestas
: ??:??