Даваш, вземаш, разменяш,
купуваш, продаваш...
усмивки, сълзи, души.
Колко струва полъхът на вятъра?
Минута мълчание сред гора от хора.
Какво ще дадеш за слънчевия лъч?
Умението да слушаш залеза.
Каква е цената на морските вълни?
Да устоиш на целувките им.
Каква е стойността на сърцето ти?
Ласка!
Сметката, моля!
Плащам!
© Саша Димова Всички права запазени