Наивно вярваш
и наивно грешиш,
невинно гледам в очите ти,
наивно вярвам,
неистово искам
да разгадая тайната,
която скита
сред блясъка им,
наивно,
невинно
се подведохме,
поизлъгахме,
поискахме,
неистово
си дадохме
това, което
само
блясъкът
на тайната
може да даде.
© Мария Todos los derechos reservados