Години минават,
години се нижат,
изпълнени с обич,
тревоги
и грижи.
Поспреш ли за малко
във дни като този,
неволно припомняш тъги и възторзи;
припомняш пролятите сълзи от радост
в щастливите дни на отминала младост;
въздъхнеш дълбоко -
животът е кратък,
усмихнеш се тъжно
и тръгваш нататък.
© Ваня Василева Todos los derechos reservados