15.05.2009 г., 0:17 ч.

... 

  Поезия » Философска
683 0 1

Години минават,

години се нижат,

изпълнени с обич,

тревоги

и грижи.

Поспреш ли за малко

във дни като този,

неволно припомняш тъги и възторзи;

припомняш пролятите сълзи от радост

в щастливите дни на отминала младост;

въздъхнеш дълбоко -

животът е кратък,

усмихнеш се тъжно

и тръгваш нататък.

© Ваня Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??