Падах много.
И ставах.
В нощите попивах сълзите.
А денем усмихвах се гордо.
И ме хулеха и тъпкаха...
И ножове хвърляха след мен.
А аз изправях се отново и отново...
Непозната и ничия...
Животът ме научи на какво ли не.
Но така и не се научих да коленича...
© Миглена Костова Todos los derechos reservados