24 feb 2013, 0:21

* * * 

  Poesía
414 0 0

Обещания не трябват,

любовта се случва сега,

колкото и да не ти се вярва, колкото

и да не ти се иска, колкото и да го прикриваш,

колкото и да се скриваш,

колкото и да не вярваш,

обещания не трябват, трябва сила

да преодолееш страха си да обичаш.

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??