24.02.2013 г., 0:21 ч.

* * * 

  Поезия
417 0 0

Обещания не трябват,

любовта се случва сега,

колкото и да не ти се вярва, колкото

и да не ти се иска, колкото и да го прикриваш,

колкото и да се скриваш,

колкото и да не вярваш,

обещания не трябват, трябва сила

да преодолееш страха си да обичаш.

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??