... защото те няма...
и пак в очакване
ще минат часове,
защото те няма
и пак ще мине много време,
в което търпеливо те очаквам,
... защото те няма,
затова са погледите ми отнесени
и мечтите отвлечени...
а ти се питаш
още колко дълго няма да те потърся
© Мария Todos los derechos reservados