12.03.2013 г., 7:47 ч.

* * * 

  Поезия
378 0 0

... защото те няма...

и пак в очакване

ще минат часове,

защото те няма

и пак ще мине много време,

в което търпеливо те очаквам,

... защото те няма,

затова са погледите ми отнесени

и мечтите отвлечени...

а ти се питаш

още колко дълго няма да те потърся

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??