25 ene 2013, 20:04

* * * 

  Poesía
447 0 0

Прокрадвам се във нощите ти бегло,

бягам, за да се спася, за да се спасиш,

отчайващо е всяко намерение

да се събере това, което

живее във различни светове,

прокрадвам се 

и се измъквам 

и ти ме следваш,

примирявайки се с

неизбежното,

а то се бори

за неизбежното си примиряване.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??