Прокрадвам се във нощите ти бегло,
бягам, за да се спася, за да се спасиш,
отчайващо е всяко намерение
да се събере това, което
живее във различни светове,
прокрадвам се
и се измъквам
и ти ме следваш,
примирявайки се с
неизбежното,
а то се бори
за неизбежното си примиряване.
© Мария Всички права запазени