Без да спира в мен вали
дъжд от вяра и любов...
Но понякога боли
от излишък на добро
и надежда всеки път
в хаоса да виждам ред,
да отглеждам порив скъп,
скътан в моето сърце,
с нежен плам да се раздам,
без взаимност да следя...
Болката е лъч засмян
в капка бисерна сълза...
© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados
скътан в моето сърце,
с нежен плам да се раздам,
без взаимност да следя...
.....................
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!