***
Обещавам си ново начало,
без стари грешки - нали си простих!
Светът отразява деня в огледало,
което сама с любов изградих!
Идеалното търсене срязах от корен,
съвършенството е ненужен капан,
думите галят всякое сторено
с прямотата си, всеки се моли пред своя олтар!
Всеки си носи цветната дреха
да премине през едно не харесване,
само четеца на светлинните кодове
разбира нашите взаимодействия!
И така по човешки разкопавам градината
и посявам различни цветя,
ароматно е времето и нека порастват -
пролетни, живи, цветни неща!
© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados