11.03.2022 г., 6:55 ч.

*** 

  Поезия » Философска
221 0 1

***
 

Обещавам си ново начало, 
без стари грешки  - нали си простих!
Светът отразява деня в огледало, 
което сама с любов изградих!

 

Идеалното търсене срязах от корен,
съвършенството е ненужен капан,
думите галят всякое сторено
с прямотата си, всеки се моли пред своя олтар!

 

Всеки си носи цветната дреха
да премине през едно не харесване,
само четеца на светлинните кодове
разбира нашите взаимодействия!

 

И така по човешки разкопавам градината
и посявам различни цветя,
ароматно е времето и нека порастват - 
пролетни, живи, цветни неща!

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??