24 ene 2013, 9:35

* * * 

  Poesía » De amor
436 0 0

очите ми те галят с надеждата за нещо повече,

думите ми пак достигат някъде, където 

се страхуваш да се впуснеш...

аз отивам твърде далече,

ти се стремиш винаги надалече,

а пък истината винаги е някъде 

край нас, само че, бягайки

от всичко, пак избягахме

и от нея

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??