... нещо поносимо, нещо невероятно,
нещо объркващо, нещо, което не искаме
да си признаем,
за да не объркаме
и къде отиваш...
и защо ме взимаш,
защото не можеш без
вълшебството
на онова чувство,
което те прави
различен.
© Мария Todos los derechos reservados