16.03.2013 г., 10:33 ч.

* * * 

  Поезия
476 0 2

... нещо поносимо, нещо невероятно,

нещо объркващо, нещо, което не искаме

да си признаем,

за да не объркаме

и къде отиваш...

и защо ме взимаш,

защото не можеш без

вълшебството

на онова чувство,

което те прави

различен.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??