14 abr 2013, 12:55

* * * 

  Poesía
368 0 0

навярно има любов

и е по-силна от суетата,

навярно има светлина

и винаги преборва мрака,

навярно има време,

в което да обичаш

и в което всичко да прозреш,

но когато изпуснеш това време...

просто нищо не остава от теб

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??