навярно има любов
и е по-силна от суетата,
навярно има светлина
и винаги преборва мрака,
навярно има време,
в което да обичаш
и в което всичко да прозреш,
но когато изпуснеш това време...
просто нищо не остава от теб
© Мария Всички права запазени