7 dic 2012, 11:39

* * * 

  Poesía
368 0 0

от тази любов няма да се излекуваш дълго

и дълго ще си мислиш за мен,

а аз ще живея със този спомен,

с който си мисля, че ще заменя това,

което няма да имам...

е, да рискуваме ли

да се обичаме,

или да продължим 

сякаш никога не е било...

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??