7.12.2012 г., 11:39 ч.

* * * 

  Поезия
365 0 0

от тази любов няма да се излекуваш дълго

и дълго ще си мислиш за мен,

а аз ще живея със този спомен,

с който си мисля, че ще заменя това,

което няма да имам...

е, да рискуваме ли

да се обичаме,

или да продължим 

сякаш никога не е било...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??