21 mar 2013, 9:14

* * * 

  Poesía » De amor
416 0 0

... в мечтите и в любовта всичко е позволено

и във времето, когато те искам

имам права на всичко,

а твоето стеснение

а твоята свенливост

още повече 

привикват

смисъла и силата на любовта -

тази, от която

има ли смисъл вече да бягаме

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??