21.03.2013 г., 9:14 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
415 0 0

... в мечтите и в любовта всичко е позволено

и във времето, когато те искам

имам права на всичко,

а твоето стеснение

а твоята свенливост

още повече 

привикват

смисъла и силата на любовта -

тази, от която

има ли смисъл вече да бягаме

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??