Защо напомня ми
всяка песен за тебе?
Нали изгоних те от сърцето си,
не си ми важен вече!
Проклех аз очите ти зелени,
които лъгаха ме и бяха неверни.
Знам, недостоен си за мене,
прекалено ценна съм, за да бъда с тебе.
Жалки опити за влюбване правиш,
горките момичета и тях ги мамиш.
Не заслужаваш дори да те помня,
но ето, поредната любовна балада
отново в спомени с теб ме вкара.
Горяв ада
и намразвам се.
Защо не мога аз да те забравя?
Защо тази любов все по-силна
и по-силна става?
А аз изгарям,
изгарям бавно в АДА,
от ЛЮБОВ.
© Ани Todos los derechos reservados