18 ene 2009, 9:21

Aх, тези очи... 

  Poesía » De amor
783 0 1

Ах, тези очи, пламък в тях гори

и този поглед дълбок, сразяващ,

бавно, нежно докосва,

с милувки омагьосва.

 

Силно прикована в хватката

на страстта,

опиянена, разкрепостена

потъвам, потъвам...

 

В дълбоките недра на сладостта,

отпивам от чашата на греха.

Силен стон в мен напира,

див копнеж пулсира.

 

© Дияна Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • А ще последваш ли зова на сърцето иска се смелост за да потънеш наистина.Прегръщам те!
Propuestas
: ??:??