18.01.2009 г., 9:21 ч.

Aх, тези очи... 

  Поезия » Любовна
780 0 1

Ах, тези очи, пламък в тях гори

и този поглед дълбок, сразяващ,

бавно, нежно докосва,

с милувки омагьосва.

 

Силно прикована в хватката

на страстта,

опиянена, разкрепостена

потъвам, потъвам...

 

В дълбоките недра на сладостта,

отпивам от чашата на греха.

Силен стон в мен напира,

див копнеж пулсира.

 

© Дияна Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • А ще последваш ли зова на сърцето иска се смелост за да потънеш наистина.Прегръщам те!
Предложения
: ??:??