5 may 2010, 11:36

Ако една любов 

  Poesía » Otra
730 0 0

Ако една любов не дава

простор и полет на душата,

ако със ревност те ограничава

и иска да те притежава,

ако не може грешки да прощава

и мисли себе си за права,

ако е щедра, но безмълвно смята,

че заслужава някаква отплата...

Благодаря, не ми е нужна

такава обич окована,

ще чакам, ако трябва вечност,

безкрайната любов голяма,

Любов, която трансформира

тотално цялата ми същност.

Любов, в която осъзнавам:

Безкрай и Вечност

аз съм всъщност!

© Татяна Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??