Ако една любов не дава
простор и полет на душата,
ако със ревност те ограничава
и иска да те притежава,
ако не може грешки да прощава
и мисли себе си за права,
ако е щедра, но безмълвно смята,
че заслужава някаква отплата...
Благодаря, не ми е нужна
такава обич окована,
ще чакам, ако трябва вечност,
безкрайната любов голяма,
Любов, която трансформира
тотално цялата ми същност.
Любов, в която осъзнавам:
Безкрай и Вечност
аз съм всъщност!
© Татяна Борисова Всички права запазени