22 sept 2009, 16:36

Ако можех... (Мечтите на куклата) 

  Poesía » Otra
463 0 5

 

Ако можех, бих изпила очите ти -

капка по капка с шепот от мед,

а с горчилката, скрита в сълзите ти,

бих стопила зимния лед.

 

 

 

 

Ако можех, бих открила в сърцето ти

песъчинки от жива дъга.

С нея бих обагрила времето,

удавено в сива мъгла.

 

 

 

 

Ако можех, бих те обичала,

с невинна и сляпа любов,

но сърцето ми от кукленски плюш е -

ни обича, ни тупти, нито знае как...

© Сюзън Смърт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??