Ако някой ден спреш да ме обичаш
и погледнеш някъде встрани.
Ако пожелаеш друго момиче,
ако се влюбиш във други очи.
Ако не ме целуваш със същия плам,
с който ме взривяваш сега,
аз ще съм сигурна без да знам,
че в живота ти има друга жена!
© Малена Todos los derechos reservados