4.05.2006 г., 0:35 ч.

Ако спреш да ме обичаш... 

  Поезия
749 0 0




Ако някой ден спреш да ме обичаш

и погледнеш някъде встрани.

Ако пожелаеш друго момиче,

ако се влюбиш във други очи.

Ако не ме целуваш със същия плам,

с който ме взривяваш сега,

аз ще съм сигурна без да знам,

че в живота ти има друга жена!

 

 

© Малена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??